Ons bedrijf
Over ons

Expertise troef

Bij haarden Maenhout kan u rekenen op meer dan 55 jaar ervaring, kennis en expertise. Naast ons immense aanbod aan toestellen kan u bij ons rekenen op deskundig advies, technische knowhow en vakmanschap. De twee zaakvoerders en drie deskundige werknemers staan altijd voor u klaar.


Op maat van u en uw woning

Elke woning is uniek. Ook noden, wensen en smaken verschillen. Daarom gaan we steeds voor een persoonlijke aanpak en maatwerk. Wij komen de situatie bij u thuis bekijken, meten alles exact op, onderzoeken de isolatiewaarde van uw woning, gaan na wat moet verwarmd worden enzovoort. Daarna maken we voor u vrijblijvend een 3D-ontwerp en offerte op.


Voor & na: een wereld van verschil

Het ombouwen van een bestaande haard is een vak apart. Vaak komt er ook metselwerk of herstelwerk bij kijken. Daarnaast zijn de bestaande materialen soms zo authentiek of oud dat ze niet meer te verkrijgen zijn. Haarden Maenhout heeft een unieke stock aan materialen liggen en vakmannen die alles deskundig uitvoeren.


Veiligheid voor alles

Wanneer een oude kachel moet plaatsmaken voor een nieuwe, controleren we ook altijd de bestaande rookkanalen. Wij vervangen de oude rookkanalen en plaatsen inox afvoerkanalen. Dit kunnen zowel inoxflexibels als vaste inoxbuizen zijn, enkel- of dubbelwandig.

Verkiest u om een vooronderzoek te laten uitvoeren? Dankzij een schoorsteencamera met video-opname kunnen we u verschillende oplossingen aanreiken. Zo hoeft u nooit meer schrik te hebben van een schouwbrand.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor alle aansluitingsmaterialen voor zowel gas als vaste brandstof.


Onze merken

Haarden Maenhout is trotse verdeler van volgende merken: